Paraules és el quart treball discogràfic del Grup Arjau. El nostre reconeixement a aquests poemes d’amor, llegendes, històries costumistes i fantàstiques que cantem. Polímers de gran nombre, de diferents i simples Paraules, que amb la combinació i ordre del seu autor, agafen significat i esdevenen peces úniques.

DOSMÉSUN és el treball discogràfic que representa l’evolució del Grup Arjau, quan arriba gairebé a la seva majoria d’edat. És el seu tercer disc i la consolidació de la formació de tercet, iniciada el 2012, tres veus i una guitarra, la clàssica de Calella de Palafrugell. Una selecció de peces que són un recorregut per les noves creacions i ritmes del cant de taverna i que també inclou alguna joia d’aquelles antigues, havaneres recuperades que ens transporten a l’origen de tot plegat.

Commemoració del dotzè aniversari de la formació. Seguint el mateix estil de l'anterior disc, cançons molt clàssiques amb un estil intimista. A l'última pista, es poden escoltar les "pífies" durant la gravació als Estudis 44.1 de Girona. Per últim, al bonus track, s'ofereixen les dos havaneres imprescindibles: "El Meu Avi" i "La Bella Lola".

Recull de cançons on s'hi troben havaneres i cançons populars clàssiques tan de Calella de Palafrugell com de Cuba. Algunes d'elles, fins i tot, oblidades.